#PlayWithPassion


#PlayWithPassion

Play

Het spreekt voor zich dat “spelen” zeer belangrijk is. Hiervoor hebben we bij VAMOS extra inspanningen geleverd om het “spelen” te bevorderen. We gaan vaker trainen en de meeste ploegen gaan ook meer uren trainen. We zorgen ervoor dat iedereen vanaf u15 wekelijks kan deelnemen aan de technische trainingen en dat de ploegen kleiner zijn. Dit betekent dat iedereen op meer spelgelegenheid zal kunnen rekenen. Kortom de spelers en speelsters gaan héél veel kunnen spelen! Dit zal resulteren in een verhoging van het spelplezier en het algemene welzijn van al onze leden.

With

Zoals in eerdere samenkomsten gemeld zijn wij binnen VAMOS een groot TEAM! Elk met zijn eigen kwaliteiten. Dat wil ook zeggen dat wij allen als een TEAM samenwerken om de doelstellingen van de club waar te maken. Er wordt getracht om de betrokkenheid binnen de club te verhogen zodat het sociale en familiale karakter van VAMOS versterkt zal worden.

Passion

Passie… voor de sport, voor de club, voor elkaar. De passie om het maximale uit ieder lid te halen overweegt. VAMOS wilt zich kenbaar maken als een club waar de passie voor de sport een medium is om de ontwikkeling van het kind te bevorderen. Trainen en spelen met veel plezier en enthousiasme weerspiegelt het gevoel dat VAMOS bij zijn leden wil zien.

Gebruik deze slogan gerust op alle beschikbare sociale media om onze club nog extra in de kijker te zetten!